lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuoden vaihteen aksat

Joulut ja uudet vuodet on juhlittu ja aika mukavalta tuntuu taas palata arkeen. Namu selvisi uudestavuodesta hienosti, eikä oikeastaan huomannutkaan paukkuja. Keksimme hänelle jälleen uuden, kuvaavan lempinimen - Hulda Huoleton.

Hulda Huoleton on tällä viikolla ollut kahdesti agihallilla :D Tiistaina työstettiin keinua. Tehtiin laskettua keinua kokonaisuudessaan sekä harjoitusta, jossa Namu sai itse paukuttaa etutassuillaan keinua. Tänään tehtiin ekaa kertaa A-estettä ja lisäksi otettiin pussia ja keppejä. A oli madallettuna enkä vaatinut mitään, vaan tarkoitus oli vaan saada Namu innostumaan esteestä ja reippaasti hän sille menikin, kun sai jutun juonesta kiinni. Erityisen iloinen olen siitä, että Namu ei välittänyt viereisellä kentällä treenaavasta koirakosta. Olemme joka kerta sattuneet hallille niin, että siellä ei ole ollut muita ja siksi jännitin miten käy kun häiriötä onkin yht'äkkiä enemmän. Mutta taas minun superhaukku yllätti iloisesti ja keskittyi asiaan oikein hienosti. Alla tämän päivän treeneistä pieni videotaltiointi.

 


 Me Namun kanssa ollaan kovin mietitty jatketaanko blogia vaikka hänen pentuvuotensa ovatkin jo aivan kohta ohi, sillä hän täyttää ensiviikolla vuoden. Tultiin siihen tulokseen, että jos vaan aika riittää niin yritän ehtiä tänne silti taltioimaan jatkossakin Namun ja kaverusten touhuja, koska niihin on niin kiva palata myöhemmin :D Mutta uusi nimi me jokatapauksessa blogille tarvitaan, löytyykö ehdotuksia?

Kaikille iloista alkavaa uutta vuotta 2016!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti