lauantai 19. joulukuuta 2015

Kesä talven keskellä


Joulu on täällä ihan kohta ja me ollaan päästy aika hyvin joulun tunnelmaan, vaikka lunta ei olekkaan ja kelit on kuin kesäkuussa. Saksanpaimenkoiran muotista saatiin kätevästi tehtyä belgimuotti kun vähän suoristettiin selkälinjaa ;) Tietysti suomenlapinkoirakin piti saada piparkakkutalon pihalle, joten lyhensin jalkoja ja käänsin hännän kippuralle ja kyllähän siitä lappalaisen näköinen tulikin. 



Namu on ottanut melko rennosti jouluun valmistautumisen. Pyhien aikana yritetään ehtiä hallille useammin, jotta saataisiin kaikki esteet haltuun ja lunastettua alkuvuodesta agilityn puolella ryhmäpaikka. Hakua jatketaan ehdottomasti myöskin ja mennään varmaan taas Koirataidon kurssille keväällä. 

Lunta ei ole mutta tänään saatiin nauttia ihanasta auringosta, jonka avulla sain koiruuksista aika kivoja kuvia. Viola on tehty poseraamiseen ja hänet voi vaan asettaa johonkin ja hän pistää parastaan. Hieman toisin on Namun laita mutta kyllä me lopuksi pari kivaa otosta hänestäkin saatiin. Harmi, että molemmilla näkyi etutassuissa vielä tipan jäljiltä rumat luukut. Joitain kuvia kokeilin muokata kun löysin helpon ja kivan ohjelman: http://www.picmonkey.com/





















1 kommentti:

  1. Piparkakkutalo näyttää talolta (tämä ei olekaan mikään itsestäänselvyys...) ja piparkakkukoirat koirilta, kaikki hyvin siis! :)

    VastaaPoista