perjantai 22. toukokuuta 2015

Pelkkää jalkaa ja korvaa

Tasapainoharjoittelua puurungon päällä
Namun elämä on kovasti muuttanut muotoaan kun koirat ovat maanantaista asti olleet päivät keskenään. Ja muutenkin tällä viikolla koirat on kyllä jäänyt vähän huonolle huomiolle koulu- ja työkiireitteni takia. Yksinolot on nyt menneet hyvin, kunhan herään aamulla tarpeeksi aikaisin, että ehdin purkaa heistä kaiken energian ennen kuin lähden :D

Aamuisin ollaan aina koirapuistossa tai metsässä tehty vähän jotain pientä aivojumppaa ja tasapainoharjoituksia. Ja kaikenlaiset jumpat tulee nyt todella tarpeeseen kun Namu on kasvanut niin paljon korkeutta, että hän ei aina oikein hallitse kroppaansa. Hampaitten vaihtuessa ollaan myös varottu vähän lelun repimistä.

Viikonloppu vietetään maalla ja koitetaan kovasti harjoitella näyttelyitä varten, sillä tarkoituksena olisi mennä kesällä ainakin Belgien erkkariin, Vantaan pentunäyttelyyn sekä Turun Elonäyttelyyn.

Violasta näki jo todella pienenä, että hänestä tulee todella kaunis ja turkiltaan erinomainen koira ja mitä Namusta ehkä nyt voi päätellä niin hänen vahvuutensa on jossain muualla. Ja niinhän se on hyvä ollakkin, ei kahta turkkijumalaa saman katon alle! :P

Ja voi toki olla, että se turkki ja muut piirteet iän myötä paranee, mutta tällä hetkellä turkin sijaan löytyy lähinnä jalkoja ja korvia. 










Saatiin myös lauman mustiaisista napattua ryhmäkuva. Tosin Feenu kissa jäi kuvan ulkopuolelle.

Namun ja Violan välissä vanharouva suomenlapinkoira  Nanna.



Taitaa Violankin turkki jäädä toiseksi tämän rinnalla :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti