lauantai 30. toukokuuta 2015

Pentutreffejä ja pampuloita

 Maanantaina oltiin Mustin ja mirrin järjestämillä pentutreffeillä. Maanantai on perinteisesti ollut Violan päivä, jolloin hän saa huomiota ja hänen kanssaan mennään agiin. Kuitenkin Namu todella tarvitsee sosiaalistamista ja koskaViolan mahassa on melko ärhäkkä ihotulehdus niin tämän ja ehkä ensiviikonkin maanantai on Namun.

Namua jännitti kaikki vieraat kaverit ja vieras paikka aika paljon. Ja kun Namu ei oikein ymmärrä tai uskalla niin hän alkaa möykkäämään ja riekkumaan, ja unohtaa kaiken mitä ollaan sovittu. Ja minä jäin taas kiinni siitä, että aloin siinä tilanteessa itsekkin jännittämään ja se siirtyi koiraan. Onneksi taitava ryhmänvetäjä vihjasi minulle tästä, ja kun otin hieman etäisyyttä Namuun niin hän alkoi pikkuhiljaa rauhoittumaan ja tutustumaan uusiin kavereihin. Lopuksi oli vielä mukava rauhoittumisharjoitus, minkä Namu handlasi yllätävän hyvin. Tapahtuma on ilmainen ja hyvin järjestetty, joten suosittelen kaikille pennunomistajille!

Tottiksen ja temppujen tekemisessä on nyt alkanut vähän näkyä asenne; sellainen suoritus millainen palkka, eli Namu tekee todella hyvin jos palkkana on esim. broilerin sydäntä, kivipiiraa tai muuta herkkua mutta jos palkkana on kuivemmat koulutusnamit tekemisen laatu jää vajaaksi. Tähän asti kaikki herkut ovat motivoineet yhtälailla. Nyt täytyykin vähän vaativimpiin tilanteisiin muistaa  panostaa herkkujen suhteen.


Namu on myös puuhaillut omia projektejaan, joista laajin on pampuloitten varastus ja niitten kuljetus nenässä hänen mökkiinsä sekä ympäri asuntoa. Voikin olla, että kohta meidän jackpot on hiuspampula, koska ne on hänen mielestä ihan parhaita :P



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti