keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Hurjan rohkea pentu

Namu täytti eilen 8 viikkoa ja sen kunniaksi vähän videota hänestä. Lupaan tulla paremmaksi videoinnissa ja videoitten muokkauksessa!  Hänellä nousi eilen myös toinen korva hetkeksi pystyyn, jonka sain videolle.




Namu ei ole tähän mennessä ollut kovinkaan kiinnostunut ruuasta ja paino onkin sama kuin viikko sitten vaikka korkeutta oli tullut noin 1.5 senttiä lisää. Koulutusnamiksi olen ottanut kuivattua kanaa, koska oma ruoka häntä ei kiinnosta tarpeeksi. Tänään hän on osoittanut kuitenkin parempaa ruokahalua, joten ehkä hän kohta saa painoakin lisää.

Viikonloppuna olimme siis vanhempieni luona ja Namu valmistui reissuun pakaten huolella.

 


Maalla Namu tutustui moneen uuteen ihmiseen ja täytyy kyllä sanoa miten hirveän iloinen olen Namusta, joka avoimesti menee moikkaamaan uusia ihmisiä ja kierii heti kaikkien sylissä.  Namu tutustui myös Taikaan ekaa kertaa sekä äitini suomenlapinkoiraan Nannaan ja tietenkin myös kissoihin ja hevosiin. Kanat päätimme jättää toiseen kertaan, ettei tulee kerralla liikaa (ja kyllä, siellä maalla on melkoinen eläintarha :P).  Namulla on huono tapa aloittaa keskustelu toisten koirien kanssa pärräyksellä, mikä ei tee hänestä kovin positiivista ensivaikutelmaa. Meidän tarvitsisi saada nyt joku vähän samankokoinen kaveri hänelle, jos se auttaisi.

Eilen Namu oli tutustumassa Hansakortteliin. Namu sai paljon hyviä ihmiskokemuksia ja tassutteli Stockmannilla kuin vanha tekijä. Sen verran häntä kuitenkin jännitti, että kahdesti tuli pissat ja tietenkään meillä ei ollut paperia mukana. Onneksi stokkalla oli todella mukavia työntekijöitä, jotka vaan ihasteli häntä välittämättä sotkemisesta :D.  Lisäksi hän valloitti tänään suuren suuren tennispallon.

 .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti