keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Namu 16 viikoa!

Namu täytti eilen neljä kuukautta! Uskomatonta miten nopesti on aika mennyt. Ensimmäiseksi oltiin koira-kissaklinikalla hakemassa rokotukset, ja nyt meillä on hieno passi.

Koirien rokotukset meneekin nyt ihan itsellään samassa tahdissa, joten Violakin oli mukana saamassa rokotuksen. Otin heidät kuitenkin erikseen sisään, ettei Viola pääse näyttämään Namulle miten kamalaa se hänen mielestään on. Violan vakiovarustus missä tahansa hoitotilanteessa on nykyään kuonokoppa, koska hän on sen verran arvaamaton. Meillä on aina oma, sopiva ja mukava  kennelkoppa mukana, joka on meille toiminut tosi hyvin. Koppa rauhoittaa minua, kun ei tarvitse kokoajan pidellä kiinni ja arvailla onko hän siinä mielentilassa, että voi näykätä... ja tietty kun minä olen rennompi niin Violakin on.

Namu oli reipas ja vaikka häntä vähän jänskätti enemmän kuin viimeksi, niin hän antoi kiltisti tehdä kaiken. Nyt, kun on rokotukset kunnossa niin voidaan suunnata mätsäreihin :)

Namu oli eilen myös viimeisessä pentuagilityssä. Tiistai-illat on ollut ihan parhaita, kun on päässyt Namun kanssa oppimaan kaikkea uutta. Viimeisellä kerralla otettiin pari kertaa madallettua puomia. Ensimmäisellä kerralla hän oli vähän että: "hui kuinka ylhäällä ollaan". Mutta tyypilliseen tapaansa hän rohkaistui samantien ja toisella kerralla se ei ollutkaan enää juttu eikä mikään :D

Lopuksi tehtiin vielä ekaa kertaa oikein rataa, josta videota. Vähän meno vielä tökkii :P Toinen kerta meni jo paljon sujuvammin mutta sitä ei saatu videolle.




Yksinoloharjoitteluun ollaan saatu lisätehoa skypestä. Tarkkailen heidän touhujaan tabletilta ja pystyn menemään juuri silloin sisälle, kun molemmat ovat rauhallisia. Näin en tule "palkanneeksi" heitä väärästä käytöksestä. Saatiin myös  onneksi hieman lisäaikaa kun yksinoloon tarvitseekin olla valmis vasta parin viikon päästä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti