torstai 30. huhtikuuta 2015

Rock the cradle of love

Tarkalleen kuusi vuotta sitten luulin, että vappua vietetään surkeissa tunnelmissa. Olin juuri kuullut kasvattajalta, jolta olin ollut pentua ottamassa, että pentuja ei syntynyt tarpeeksi, enkä tule pentua saamaan. Olin todella surullinen ja pettynyt. Kuitenkin pitkältä tuntuvan ajan päästä sain viestin, että sittenkin syntyi vielä yksi tyttöpentu. En muista toista hetkeä, jolloin olisin ollut yhtä onnellinen, sain vihdoin oman koiran ja vielä Belgin! Siitä lähtien on Black Master's Cradle of Love alias Viola valloittanut sydäntäni ja jatkaa sitä edelleen.

Viola on syntymäpäivän kunniaksi tehnyt paljon hänen lempiasioitaan: Löhonnyt sängyssä, syönyt herkkuja, varastanut ruokaa (tämän hän teki salaa, kun kävin kaupassa), ottanut erikoispaljon huomiota vastaan ja käynyt koirakävelyllä. Koirakävely ei siis ole mikään yleinen tapahtuma, vaan tapa mennä koiran kanssa lenkille, jossa koira saa päättä mihin mennään ja kuinka kauan. Suosittelen tätä kaikille, on hauskaa löytää itsensä paikoista, joihin itse ei tulisi mentyä ja lisäksi lenkistä tulee huomaamatta normaalia pitempi :D Ja luonnollisesti Violan toiveesta Namu on jätetty tänään vähemmälle huomiolle.



 Cause love cuts a million ways
Shakes the devil when he misbehaves
I ain't nobody's fool
Come on shake it up
Whatever I do

Rock the cradle of love
Rock the cradle of love
Yes the cradle of love don't rock easily It's true

Billy Idol 

Viola ja Namu toivottaa iloista vappua kaikille!



6 kommenttia:

  1. Synttärionnittelut Violalle :) Ja ihana vappukuva kaksikosta :)

    VastaaPoista
  2. hauskaa vappua myös teille! :)

    - pupujen seikkailuja täällä: http://kanimukset.blogspot.fi/ -

    VastaaPoista
  3. Eksyin tänne koirablogit.net -sivustolta ja pakko kommentoida, että en kestä miten suloinen Namu on<3 Aika hauska nimi myös. :D

    Iloista Vappua! (vaikka se olikin jo eilen :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onhan hän aika suloinen mutta välillä myös aika riiviö :D

      Poista